Butiken

Ingrids underklädesbutik etablerades redan 1956 i Umeå av Ingrid Persson med förhoppning om att ge varje kvinna möjligheten till en vacker och stabil ”bysthållare”.

För oss på Ingrids betyder underkläder mer än för de flesta. Det handlar om funktion, material, behov och rätt storlek.

Våra produkter är noga utvalda bland den internationella marknadens mest intressanta och bästa märken. Våra inköp görs med känsla och vi har många års erfarenhet av underkläder, detta gör att vi kan erbjuda något för alla. För oss på Ingrids är det viktigt att du köper produkter som passar just dig.

Det kan finnas många olika skäl till varför din bh inte sitter som den ska.  I butiken i Umeå hjälper vi dig att prova ut det som passar just din kropp och dina personliga behov bäst. Glöm inte – att prova bh tar tid.
På vår webbshop erbjuder vi de mest efterfrågade produkterna och våra egna och kundernas favoriter.

Underkläder är grunden för att dina kläder ska sitta snyggt. Vi på Ingrids vet vad som behövs för att skapa den rätta känslan som underkläder kan förmedla. Är man snygg inunder mår man bra och det syns!

Vi älskar underkläder och känslan som den skapar. Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och intresse och det gör vi bland annat genom vår blogg. Här kan du läsa om senaste nyheterna, tips på olika produkter, skötselråd mm.

Vi som delar med oss av vår kunskap är Ulrika, Ann-Christin, Frida, Maria och Veronica.

I Västra Kvarteret i Umeå hittar du vår butik: 

Ingrids AB
Kungsgatan 51
903 26  Umeå
Tfn: 090-776270
order@ingrids.nu

Våra öppettider: 

Måndag-Fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-15.00

Se karta nedan för att hitta till oss.

Välkommen in!

Visa
större karta

BUTIK