Marlies Dekkers

Marlies Dekkers ( Elisabeth Maria Johanna Dekkers ) är en känd Holländsk designer som gjort internationell succé med hennes underklädesserie Undressed. Vi på Ingrids är väldigt stolta över att introducera detta underklädesmärke som i ca 18 år har designat underkläder med utstrålning av makt, passion och självförtroende.

Marlies Dekkers har utan tvekan visat sin mångsidighet, hennes design syns nationellt och internationellt och är stilbildande, banbrytande och nyskapande. Hon har förändrat underklädesvärlden med sin inspirerande design och personliga filosofi. Ett av hennes viktigaste motton är ”Våga vara” och för att uppnå denna vision låter hon sig inspireras av konstnärer, filosofer, filmresigissörer, koreografer samt sin egen syn på livet. Hennes unika skapelser med olika mönster och detaljer ger dig som kvinna möjlighet att framhäva den del av kroppen du tycker är extra vacker, till exempel nacke eller skuldror.
Hennes underkläder har stil, otrolig passform och älskas av modemedvetna kvinnor välden över. Kändisar som Lady Gaga, Britney Spears, Paris Hilton, Rihanna och Christina Aguilera har tagit till sig Marlies Dekkers koncept.

Kvinnor vågar vara sig själva i hennes design!

Finns upp till F-kupa.