Om oss


Historia

Ingrids underklädesbutik etablerades redan 1956 i Umeå av Ingrid Persson med förhoppning om att ge varje kvinna möjligheten till en vacker och stabil “bysthållare”. Sedan januari 1998 har vi funnits på Kungsgatan 51 i Umeå.

För oss på Ingrids betyder underkläder mer än för de flesta. Det handlar om funktion, material, behov och rätt storlek.

Våra produkter är noga utvalda bland den internationella marknadens mest intressanta och bästa märken. Våra inköp görs med känsla och vi har många års erfarenhet av underkläder, detta gör att vi kan erbjuda något för alla. För oss på Ingrids är det viktigt att du köper produkter som passar just dig.

Det kan finnas många olika skäl till varför din bh inte sitter som den ska.  I butiken i Umeå hjälper vi dig att prova ut det som passar just din kropp och dina personliga behov bäst. Glöm inte – att prova bh tar tid.

På vår webbshop erbjuder vi de mest efterfrågade produkterna och våra egna och kundernas favoriter.

Underkläder är grunden för att dina kläder ska sitta snyggt. Vi på Ingrids vet vad som behövs för att skapa den rätta känslan som underkläder kan förmedla. Är man snygg inunder mår man bra och det syns!

Sociala medier

Vi älskar underkläder och den känslan som den skapar. Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och intresse och det gör vi bland annat genom vår Instagram, Facebook samt blogg. Där kan du läsa om de senaste nyheterna, tips på olika produkter, skötselråd mm.


Vårat team

Veronica Ottosson
BH-expert och ägare av Ingrids underkläder. Ansvarig över inköp av det unika utbudet i butiken

Maria Jensen
BH-expert och ansvarig över vår skyltning och beställningar på vår webbshop. Sköter även en del av vår bokföring

Ulrika Åhlen
BH-expert med lång erfarenhet. Ansvarig över löpande beställningar av våra basvaror samt delaktig i inköp på våra inköpsmässor

Elisa Ehssani
BH-expert

Anders Ottosson
Delägare av Ingrids samt ansvarig över Ingrids ekonomi och bokföring